Vähemusrahvuste Keskus Radzima juhatuse esimees Ketlin Pukk ja Õppe- ja Arengukeskus EVA-Studiorum juhatuse esimees Niina Peerna osalesid konverentsil “Kultuurisild: Läti – Leedu – Eesti – Valgevene”, mis toimus 28.oktoobril 2016 a. festivali “Valgevene Kirmaš Daugapilsis” raames. Konverentsi korraldajaks oli Läti Vabariigi Valgevene Kultuurikeskus Daugapilsis. logo Daugavpils.Organisaatorid tutvustasid festivali “Valgevene Kirmaš Daugapilsis” logot, mille peal on kujutatudWP_20161028_15_47_38_Pro tuuleveskit valgevene rahvuslikus mustris ning mis sümboliseerib töökust, liikuvust ja jõukust.

Niina Peerna esines etteastega “Rahvusvaheline koostöö kultuuri ja hariduse valdkonnas”.

Samal ajal toimus ka tähWP_20161028_16_14_37_Protis sündmus – Koostöölepingu allkirjastamine Läti Vabariigi Valgeven Kultuurikeskus Daugapilsis ja Vähemusrahvuste Keskus Radzima vahel.