Lorenzo Pukk Ctihia1-3 veebruar 2017 toimus Sankt-Peterburgi Gümnaasiumis nr.67 rahvusvahelise luulefestivali „СТИХиЯ“ lõppvoor, millest võtsid osa 1-11 klassi õpilased. Festivali eelvoor toimus detsember 2016 – jaanuar 2017.

Festivali zürii koosseis koosnes Venemaa luuletajatest, kirjanikest, teatri tegelastest, õppejõududest ja kirjanduse kriitikutest.

Festivalist võtsid osa allseltsi „Türgi Kool“ õpilased Gülnara Vals juhendamisel ja Valgevene Kultuuri Pühapäevakool „Busliki“ õpilased Niina Peerna juhendamisel. Nominatsioonis „Seal on loomi terve ring“, tuli võitjaks Valgevene Kultuuri Pühapäevakool „Busliki“ õpilane Lorenzo Pukk, oma luuletusega „Minu kassipoeg“.

Мой котёнок

У меня котёнок

Серенький, как мышь,

Глазки голубые,

Хвостик, как камыш.

Спит у нас котёнок,

Хвостиком колышет,

Будто мух он отгоняет

И ничего не слышит.

Мой котёнок любит кашу

И коровье молоко,

Любит он играть с бумажкой

И прыгать высоко.

Утром в школу я иду –

Он за мною побежит

А со школы кот меня

На окошке ждёт, сидит.