Valgevene õppe- ja arengukeskuse EVA-Studiorum esimees Nina Peerna võttis osa ülemaailmse kirjaoskuskampaanias “Totaalne etteütlus – 2021”

Täna, 10. aprillil 2021 toimus ülemaailmne kirjaoskuskampaania “Totaalne etteütlus”, millest võttis osa Valgevene õppe- ja arengukeskuse EVA-Studiorum esimees Nina Peerna.

Totaalne etteütlus – see on ülemaailmne suursündmus.  Epideemia piirangute tõttu toimus tänavune aktsioon  veebis Zoomi platvormil. Totaalsest etteütlusest võivad osa võtta kõik, olenemata vanusest, soost, haridusest, usutunnistusest, ametist, perekonnaseisust, huvidest ja poliitilistest vaadetest.

Igal aastal kirjutab Totaalse etteütluse teksti kuulus kirjanik spetsiaalselt selle tegevuse jaoks. Sel aastal kirjutas teksti  kuulus vene kirjanik Dmitri Gluhhovski – loo “Lubadused”.  Loo põhjal tehtud lühifilmi “Lubadused”  esilinastust sai vaadata  kõigis Totaalse etteütluse platvormidel üle kogu maailma, sealhulgas ka Tallinnas.