Konkursi žürii on oma töö lõpetanud.

6.-10. Novembril 2019 töötas konkursi osalejate töödega Rahvusvahelise joonistusvõistluse “Evdokia Lossi luuletused joonistustel” konkursi žürii. Žüriisse kuulusid Eesti tuntud vene kunstnikud: Eesti Vene Kunstnike Liidu liige, Pariisi Vene Kunstnike Liidu liige, Kohtla-Järve maalikunstnik Gennadi Jeltsov (žürii esimees), Kultuuriseltsi “Pritsudje” liige kunstnik Elena Mironova-Yeltsova, Valgevene õppe- ja arenduskeskuse liige EVA-Studiorum Anatoli Klimovitš, Valgevene pühapäevakooli “Busliki” õpilaste vanemad ja Minski linna valgevene filoloogid – Valgevene ajakirja “Zdarovy lad zhytsstsa” toimetaja Aleksander Kananovitš ja õpetaja Olga Kananovitš

Žürii otsuse järgi viies vanusekategoorias (5–7-aastased, 8–9-aastased, 10–11-aastased, 12–13-aastased, 14–16-aastased) määrati 19 võitjat ja paljudele töödele anti auhindu erinevates nominatsioonides.

 

Vaata võitjate ja nominentide nimesid siit:

Положение о конкурсе Стихи Панченко

Возрастные категории конкурса Евдокия Лось